25 dag surowego boczku
10 dag mięsa z piersi indyka (lub inny drób)
10 dag wieprzowiny ( np szynka)
5 dag serca drobiowe
20 dag wątróbki drobiowej
20 dag warzyw (marchew, cebula, seler, korzeń pietruszki )
750ml wody
Sól
Pieprz
Czosnek 2 ząbki obrane
Majeranek
Lubczyk
Gałka muszkatołowa
Przyprawa uniwersalna (wegeta)
Wlać wodę.
Do koszyka włożyć wszystkie składniki : 25 min Varoma
Następnie mięso i warzywa + 2 miarki (mt) wywaru z gotowania miksować 20 sek obr.9.
Założyć motylek i 12 min parzyć 100' obr.2
Schłodzić i delektować się smakiem :)
10 dag mięsa z piersi indyka (lub inny drób)
10 dag wieprzowiny ( np szynka)
5 dag serca drobiowe
20 dag wątróbki drobiowej
20 dag warzyw (marchew, cebula, seler, korzeń pietruszki )
750ml wody
Sól
Pieprz
Czosnek 2 ząbki obrane
Majeranek
Lubczyk
Gałka muszkatołowa
Przyprawa uniwersalna (wegeta)
Wlać wodę.
Do koszyka włożyć wszystkie składniki : 25 min Varoma
Następnie mięso i warzywa + 2 miarki (mt) wywaru z gotowania miksować 20 sek obr.9.
Założyć motylek i 12 min parzyć 100' obr.2
Schłodzić i delektować się smakiem :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz